Over mij

Steven_cv

Ik ben Steven Vos, afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg. Mijn specialisatiegebieden zijn de ICT en de autobranche. Daarnaast heb ik een brede algemene kennis en kan ik mij vrij eenvoudig een nieuw onderwerp toe-eigenen.

Mijn liefde voor de ICT begon al op jonge leeftijd. Naast het zelf in elkaar zetten van verschillende computersystemen en het uitproberen van diverse besturingssoftware was ik ook al snel op het internet te vinden. Vanaf het eerste moment dat ik kon inbellen met mijn 56k-modem was ik verslaafd.

Al gauw kwam ook mijn passie voor de mobiele telefoon. Mijn eerste toestel was een Nokia 5110 met verwisselbare frontjes en jawel… Snake. In de jaren daarop heb ik diverse Nokia’s, een Siemens, een Panasonic en een Windows Mobile-toestel gehad. Later stapte ik na een wat nare smaak te hebben gekregen van Symbian over op een iPhone 4. In deze tijd heb ik voor Winmag Pro diverse smartphones getest waaronder alle grote Samsung- en HTC-releases, Nexus-toestellen en de complete iPhone-lijn.

Tegelijk met de smartphones heb ik ook een grote hoeveelheid laptops en tablets getest, waaronder ultrabooks, de Apple MacBook-lijn, iPad’s, Galaxy Tab’s en de Asus Transformer-modellen.

Naast een voorliefde voor de ICT en voor eigenlijk alles wat een stekker heeft ben ik ook al sinds kleins af aan geïnteresseerd in auto’s. Naast dat ik in mijn vrije tijd in zoveel mogelijk auto’s probeer te rijden mocht ik voor Baaz Magazine een aantal interessante modellen testen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s